Fotoreportage in de studio

Met de meest leuke fotoreportage te Bocholt van Evy scoort u nu en tot in de eeuwigheid met de professionele foto’s van een uniek moment in uw leven. Denk aan een huwelijk, familiefoto of een gekke babyfoto. Hier kan alles.

Babyshoot of bolle buik

Mooie foto’s van die stoere prins of schattig prinsesje? In een sessie van 30 tot 60 minuten voor baby’s van 0 tot 24 maanden komen de mooiste beelden tevoorschijn. Of legt u liever samen met uw partner de zwangerschap vast in de ‘bolle buik shoot’? Die duurt ongeveer 60 minuten.

Solo-, duo- of groepsshoot

Deze shoot is vanaf de leeftijd van 2 jaar en duurt ongeveer 30 tot 60 minuten voor 1 of 2 personen. Wilt u liever met het gezin een fotoreportage laten maken? Of misschien een blijvende herinnering met de beste vriendinnen? Dit kan allemaal in een groepsshoot. Die duurt tussen 60 en 90 minuten. Wanneer de groep 10 of meer personen bedraagt, is er enkel de mogelijkheid om op locatie te gaan.

Hype van ‘Cake smash’

De cake smash is een ware hype. Laat de jarige knoeien en spelen met een taartje bekleed met fondant en een grote botercrème. Het gesnoep zorgt voor hele leuke foto’s. Op 30 minuten staan de gekste foto’s geregistreerd en kunt u uiteraard uw schattebol nadien ter plaatse wassen. De cake is in de prijs inbegrepen en wat er nog van overschiet mag ook mee naar huis.

Algemene voorwaarden

Of u nu komt voor een babyshoot, familiefoto’s, ... Er zijn een aantal voorwaarden die ongeacht voor welke shoot hetzelfde zijn. De locatie voor de shoot is geheel naar uw wens. In de studio liggen tal van attributen ter beschikking om de foto’s een leuke toets te geven. Wenst u liever een andere locatie? Geen probleem, samen wordt een mooi plekje gezocht om de plaatjes vast te leggen. Voor verplaatsingen wordt een extra van 0,50€/km gerekend voor reisvergoeding.

U mag een USB-stick meebrengen op de dag van de shoot waarop de bewerkte foto’s terecht zullen komen. Heeft u de foto’s liever op een CD of via een link? Ook geen probleem. De klant kiest.