Fotoshoots

Schakel deze fotografe in voor een professionele fotoshoot te Bocholt voor allerhande speciale momenten in uw leven. Of gewoon om een leuke herinnering te hebben. Maak bijvoorbeeld gebruik van de mobiele studio voor leuke kiekjes.

Huwelijk of communie

De mooiste dag van uw leven waarop er van ieder moment intens genoten wordt, vraagt om een mooie huwelijksreportage. Maar uiteraard kan u ook op voorhand al foto’s laten nemen om een originele uitnodiging te kunnen sturen. Met op voorhand een luisterend oor weet de fotografe perfect wat uw stijl is. De dag zelf wordt volgens goede afspraken en met exacte tijdstippen gewerkt.

Ook voor communiereportages als herinnering van de gebeurtenis en het feest. Deze shoot duurt ongeveer 1 tot 2 uren. Indien u dit wenst kan er van de door u geselecteerde foto’s een collage gemaakt worden, zodat uw presentje voor de aanwezigen op uw feest al klaar is.

Mobiele studio

De mobiele fotostudio is voor iedereen van 0 tot 99 jaar. Het geeft u de kans om u op het gemak in eigen omgeving helemaal te laten gaan. Accessoires worden voorzien zodat u zelf iets van sfeer of thema kunt creëren. Bij reservatie graag vermelden om welke leeftijd en hoeveel personen het gaat. De shoot zelf duurt zowat 30 minuten.